BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

péntek, november 17, 2006

Vegre! Elkezdodott a Halaadas szunet. Pentek delutan van, tegnap leesett az elso ho Lansing-ben. Legalabbis szamomra az elso, mivel az oktober 12-i hovihar idejen epp otthon voltunk , ahol vegig sutott a nap (majdnem). Ugy szurkoltam, hogy egyutt legyunk Antoine-nal az elso hohullaskor, de nem jott ossze. En itthon olvastam az An Ugly American cimu konyv torteneteit irodalomra, o meg dolgozott meg. Ettol fuggetlenul varazslatos volt! Mara persze elolvadt, de a hideg ittmaradt. Ugyhogy most huslevest fozok - miutan egesz heten szinte csak hideg kajat ettunk. A multkor legnagyobb meglepetesemre Vegetat lattam a Horrocks-ban, a kedvenc piac-szeru uzletunkben. Minek cipeltem akkor en ide a borondomben??

Kicsit kikeszitett az elmult ket het, mert szinte csak tanultam minden szabadidomben. A tanarok majdnem mindegyike kedves es megerto volt, de altalaban szerettek volna, ha mindent meg szunet elott bepotlok. Majdnem mindennel meglettem, de a szunetre is van rendesen tanulnivalo...
Lehet, hogy sikerul Jankat meglatogatnunk a 24-i hetvegen! Fuu, nagyon jo lenne talalkozni, es innen is jo lenne kimozdulni. 9 ora az ut kocsival csak oda, ugyhogy csak akkor nem megyunk,ha nagy ho lesz vagy jeg.

Antoine anyukajanak, Carol-nak az eskuvoje szep volt nagyon. Phoenix-ben volt, ami Arizonaban van, ami D-NY Amerika, ami azt jelenti, hogy baromi meleg volt vegig! Antoine-nak, mivel o egy hettel tovabb maradt, mint en, mar elege is volt a hosegbol....persze akkor meg nem tudta, hogy Lansing-ben mi varja. Itt olyan kopaszok a fak, mint Fugeden a csirke, mielott a levesvizbe dobjak.
En nagyon jol ereztem magam az amerikai csaladommal. Erdekes, hogy abszolut csaladtagkent kezelnek, de annyira, hogy nem is kerdezgetnek semmit. Alapveto dolgokat nem tudnak rolam meg a csaladomrol meg Magyarorszagrol, de mintha nem is ez szamitana, csak az, hogy ott vagyok, es egyutt esszuk a chilli-t.
Az eskuvo nagyon szep volt! Az eslo sorban ultem Antoine-nal, Jared-dal (occse), meg Carol szuleivel, nev szerint Grandma Mary es Grandpa Jimmy:) Bealltak eloszor a ferfiak a helyukre elol, Don, a leendo ferj, meg a 4 barat mogotte, akik tamogattak, aztan bejottek a koszoruslanyok, bealltak ok is a helyukre, aztan a fogadott enekesno meg lenyomott egy jo hosszu dalt, hogy csigazza az erdeklodest, mielott meglatjak az osszegyultek a menyasszonyt. Grandma Mary mar nem tudta, hogy hol van a lanya! "Mert nem jon mar?? Mire varnak?" Annyira ideges lett, hogy nem tortenik semmi - a notan kivul -, hogy mondta Antoine-nak, hogy menjen, nezze meg, mi a baj, kulonben o felall es elmegy. Szerencsere az enekesno hamar befejezte, Carol megjelent Grandpa Jimmy oldalan, es innentol minden rendben volt.
A fogadason is rendesen kitettek magukert a szervezok. Naggyon finom kaja volt, eloetelnek cukros-fahejas piritott dio meg kovaszolt garnelarak, hmmmmmm. A tobbit a fantaziatokra bizom:) Aztan meg tanc hajnalig. Na jo, csak olyan 11-ig, mert aztan atmentunk abba a szallodaba, ahol mi is, Carol-ek is, meg az egesz vendegsereg aludt, es ott folytatodott a fiesta. Nem mondanam, hogy hajnali 3-kor valaki kihivta a rendoroket csendhaboritasert, ha nem lenne igaz...
Aztan masnap hatalmasat reggeliztunk Antoine csaladjaval egy etteremben, mikozben Carol meg Don mar a repteren voltak, hogy New York-ba repuljenek a naszutjukra. Vegre visszaerunk a hazba, alig varom, hogy lezuhanyozzak, meg atoltozzek, mert valtoruhat se vittem magammal a szallodaba, erre az elso ember, akit meglatunk, az Don, amint boszen pakolja be a megmaradt italokat a konyhaba. Lekestek a gepet. Es nem is fuznek a csaladot szoros szalak Latin-Amerikahoz, ha 10 perc mulva nem lett volna ott megint mindenki, folytatva az elozo ejjel abbahagyott fiestat. Itt egy par kep.




Carol es Don. Innen mar nincs visszaut.


















Jared es Adrienn. Hat igen. Nekem ilyen sogor jutott.








Es ilyen ferj!!!











Grandpa Jimmy kozepen, Uncle Kayo es Uncle Nacho tarsasagaban.




Szoval jo volt az egesz ugy, ahogy volt.
Na megyek, megnezem a huslevest.